www.ozmózis-viztisztító-készülék.hu

Ezen a weboldalon közvetlenül nem tudsz vásárolni. A WEBÁRUHÁZ ikonokra kattintva a www.nektarbiobolt.hu oldalon található webáruházunkba irányítunk, ott tudod megvásárolni az itt található termékeket.

A Nektár Biobolt Kft., www.nektarbiobolt.hu oldalon található webáruházára vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit itt olvashatod: ÁSZF


A Nektár Biobolt Kft. adatkezelési tájékoztatóját itt olvashatod:
Adatkezelési tájékoztató


Hogyan vásárolhatsz ozmózis víztisztító készülékeket és hozzá való betéteket?

A termékeket a Nektár Biobolt oldalán tudod megvásárolni. Kattints a Webáruház ikonra!

kosár

A Nektár Biobolt Kft., www.nektarbiobolt.hu oldalon található webáruházára vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit itt olvashatod: ÁSZF

Információ ehhez a weboldalhoz:

1. Árak

Paragrafus jel

A honlapon megadott eladási árak Forintban vannak megadva és tartalmazzák az általános forgalmi adót, viszont szállítási költség nélkül értendőek. Az esetleges szállítási költségek a Felhasználót terhelik és a rendelés végén a számlázáskor a kiválasztott termékek kiegészítendő többlet költségeként szerepelnek.
A Nektár Biobolt Webáruház-nak jogában áll bármelyik pillanatban módosítani az árait, rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a Honlapon szerepel.

2. Rendelés leadása

Paragrafus jel A termékeket a Nektár Biobolt oldalán tudod megvásárolni.
Kattints a fenti Webáruház ikonra!

3. Termékinformáció

Paragrafus jel

A Nektár Biobolt Webáruház mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módja a partnerek, illetve a beszállítók által adott technikai fájlok és termékleírások illetve a termékről készült fényképek, melyek publikálása a technikai korlátoknak megfelelően és a legmegfelelőbb piaci standardok tiszteletben tartásával történik.